PREPORUKA

0
Podijelite

POUZDAN PARTNER KOJI ISTINSKI RAZUMIJE BIOGAIA BRAND

U želji da proširimo doseg naših proizvoda s probiotičkim kulturama, započeli smo partnerstvo s Ewopharmom prije više od jednog desetljeća i to 2007. godine. Nakon uspješnih početaka u nekoliko zemalja, naša suradnja je proširena na registraciju, distribuciju, prodaju i marketing BioGaia proizvoda u 15 zemalja na tržištima srednje i istočne Europe.

Tijekom godina imali smo koristi ne samo od velikog iskustva Ewopharme na tim tržištima, nego i od njihove stručnosti u područjima medicinskog i potrošačkog marketinga. Njihovo istinsko razumijevanje naših proizvoda i BioGaia kao branda, učinilo ih je jednim od naša tri najvažnija partnera na cijelom svijetu.

Ewopharmu cijenimo kao visoko profesionalnog partnera kojem možemo u potpunosti vjerovati. Svakako bismo ih preporučili bilo kojoj organizaciji koja želi iskoristiti potencijal ovih rastućih tržišta (samo nemojte reći našim konkurentima).

0
Podijelite

STRUČNOST I OTVORENOST U PARTNERSTVU S TVRTKOM DR. FALK PHARMA

S Ewopharmom surađujemo već više od dvadeset godina. Što je počelo s lijekovima Salofalk® i Ursofalk® u nekoliko odabranih država preraslo je u dugoročnu suradnju, pri čemu Ewopharmi povjeravamo marketing, prodaju i registraciju širokog portfelja proizvoda Dr. Falka u cijeloj istočnoj Europi.
Ewopharmina velika i dobro uhodana mreža u regiji omogućila nam je da povećamo naš domet, pri čemu su od velike koristi bile njihove stručne vještina i znanja o tim tržištima, pristup kojima bi inače bio težak. Ewopharma je naš partner od povjerenja, a naša suradnja uvijek je bila obilježena stručnošću i otvorenošću. Bez sumnje bismo preporučili Ewopharmu drugim farmaceutskim tvrtkama koje žele pristupiti tržištima srednje i istočne Europe i veselimo se nastavku plodnog partnerstva u budućnosti.