NAŠ PRIMARNI CILJ

ŠTO ŽELIMO BITI

Ewopharma je inovativan partner za stavljanje na tržište lijekova i bezreceptnih proizvoda u Švicarskoj i srednjoj i istočnoj Europi.

 

“Osiguravamo svoj uspjeh kao neovisna tvrtka kojom upravlja vlasnik tako što sustavno proširujemo svoje poslovanje specijaliziranim farmaceutskim i bezreceptnim proizvodima. Također jačamo naše poslovanje bolničkim proizvodima u svrhu diversifikacije i povećanja prihoda.”
Alain Staub, predsjednik uprave i izvršni direktor

 

ŠTO RADIMO

Naše najsuvremenije sposobnosti pristupa tržištu i marketinga omogućuju nam da pristupamo novim tržištima i razvijamo ih inovativnim, pouzdanim, visokokvalitetnim terapijama i proizvodima.

 

 “U našoj tvrtki vlada timski duh, a svatko daje svoj doprinos razvijanju i unaprjeđenju tih glavnih sposobnosti.”

 

ŠTO NUDIMO

Sustavno poboljšavamo svoj asortiman lijekova na recept, uz vlastite robne marke i robne marke naših partnera. Promičemo dio svog poslovanja koji se odnosi na bezreceptne proizvode pomoću ciljanog marketinga svojih vlastitih robnih marki i odabranih snažnih robnih marki svojih partnera.

 

“Ewopharma je i ostat će snažna tvrtka za lijekove na recept, a svoj položaj jača stavljanjem na tržište novih inovativnih terapija. Razvijanjem druge poslovne jedinice za bezreceptne proizvode, iskorištavamo prilike na tržištu i osiguravamo svoje mjesto na njemu.”

 

ŠTO NAM JE VAŽNO

Korisnici i partneri 
Pouzdanost, kvaliteta i osnaživanje oblikuju svaki aspekt naše tvrtke. Profesionalni smo i kompetentni u odnosima s korisnicima i poslovnim partnerima

“Kao švicarska tvrtka pridržavamo se svojih vrijednosti; po njima se ističu sve naše nacionalne tvrtke kćer – one su standardi prema kojima želimo da nas ocjenjuju.” 

Nastojimo njegovati dugoročne odnose sa svojim poslovnim partnerima i korisnicima. Duh partnerstva oblikuje svaki aspekt naše tvrrtke. 

“U svom se radu vodimo osjećajem poštenja, povjerenja i želje da s drugima postupamo na ravnopravnoj razini.”

Zaposlenici
Pouzdan smo poslodavac visokokvalificiranim, motiviranim i odanim zaposlenicima. Naši zaposlenici prihvaćaju izazove i cijene raspon mogućnosti samostalnog djelovanja koje su im na raspolaganju. Podupiremo ih u njihovom stručnom razvoju što više možemo.

“Poticanje i traženje, poput davanja i uzimanja, središnje su vrijednosti Ewopharmine kulture.”

Uprava
U našoj centrali središnja uprava određuje smjernice za rad - nacionalne tvrtke kćeri primjenjuju svoju slobodnu procjenu prilikom postizanja lokalnih ciljeva, čime unaprjeđuju cjelokupno poduzeće. . 

“Dogovaramo zahtjevne ciljeve i pružamo mogućnosti samostalnog djelovanja delegiranjem odgovornosti i ovlasti.”

Komunikacija
Informacije unutar i izvan tvrtke dajemo na izravan način, na vrijeme i razumljivo.

“Promičemo i zahtijevamo razmjenu iskustava između država. Informacije stavljamo na raspolaganje brzo, kada god je to potrebno.”

DIJELJENJE